Jak upéct perník
Perník je rychlý a výborný dezert ke kávě či čaji. Nečekaná návštěva vás nemůže překvapit. Na jeho přípravu vám postačí necelá hodinka vašeho času. SUROVINY
Perník je rychlý a výborný dezert ke kávě či čaji. Nečekaná návštěva vás nemůže překvapit. Na jeho přípravu vám postačí necelá hodinka vašeho času. SUROVINY
Máte rádi sladkou snídani? Není problém si ji připravit snadno a rychle. Většinou k tomu budete potřebovat suroviny, které už máte doma. Na cca 12-15
Domácí křupavé müsli. Jak na ně? Velmi jednoduše. Pokud je máte dobře uskladněné vydrží i měsíce. Takže si můžete udělat větší množství.
Každý umíme kynuté těsto. Já zkoušela dělat pizzu z obyčejného kynutého těsta, ale vždy to bylo takové buchtovité. To moc nemám ráda. Někdo dělá pizzu
Těsto jsem použila z receptu na rohlíky co mám v receptech. Můžete použít do rozkvašení droždí i lžíci kvásku co máte nebo vám zůstalo při
Kynuté těsto, které je to správné, jak se sním pracuje, jaké suroviny mám použít? To jsou otázky, které si kladou pekařky. Kynuté těsto není až
Kynuté těsto na mazanec není až tak složité, ale pro méně zkušené, to může být velkým oříškem. Suroviny: 500g mouky (300g polohrubé a 200g hladké) 100-150g mouka
Dozrává ovoce a nic lepšího na oběd si nepředstavuji, jak si uvařit kynutý ovocný knedlík. Suroviny: 1/2 kostky kvasnic 1 lžíce cukru 250 ml mléka (podle tuhosti těsta
Není nic jednoduššího než si doma upéct křupavé rohlíčky, bulky, pletýnky nebo veky. Z tohoto receptu je možné upéct jakékoliv bílé pečivo. Hodně mi pomáhá skupinka